Ünnepelj velem egész évben!

posted in: Hírek | 0

Sziasztok!

Bálványosi Nyári Szabadegyetemnek hívnak, 1990. július 21-én születtem Bálványosfürdőn. Nagyon sokan örültek születésemnek, hiszen nyolc napon át tartó ünnepség volt, és azóta is, minden év júliusában hatalmas rendezvény a születésnapom.Hét évig nevelkedtem Bálványosfürdőn, majd elköltöztem Tusnádfürdőre, ahol ottlétem első évében már egy új becenevet kaptam, mai napig úgy ismernek az emberek, hogy Tusványos. Végülis örülök ennek a becenévnek, mert az évek alatt beépült a köztudatba, és ennek hallatán mindenkinek számtalan boldog emlék jut eszébe.

Már nagyon korán eldöntöttem, hogy mivel szeretnék foglalkozni, és valóra is váltottam az álmom. Ebben nagy segítségemre voltak azok a személyek, akik mindig szívügyüknek tekintettek, akik évről-évre támogattak, és akik nélkül nem sikerülhetett volna. Ezúton is megköszönöm Nektek. Na, de visszatérve a foglalkozásomra, egy olyan teret alakítottam ki Tusnádfürdőn, ami július végén egy hétig sokunk számára a világ közepét jelenti. Egy szabadegyetem, ahol teljes a paletta előadások, beszélgetések, bulik, koncertek és kikapcsolódás terén. Egy diáktábor, ahol a nyári szerelmek egy életre szólnak, ahol a történetekből történelem lesz, és ahol „… a barátoddal osztod az álmod, málnásba a macival együtt jártok.”

Idén is van egy álmom. Szeretném a 30. születésnapomat egész évben ünnepelni. Veletek. Februártól júliusig minden hónapban előadásokon, koncerteken, bulikon és különböző eseményeken szeretnék találkozni Veletek Erdély különböző városaiban, vagy akár Budapesten. Mindannak, ami idén július 23–28. között zajlik majd Tusnádfürdőn, egy szeletét elviszem hozzátok, megmutatva, hogy tulajdonképpen ki is vagyok. Hívlak hát Téged is, Barátom, hogy ünnepelj velem minden hónapban, hiszen csak egyszer vagyok harminc éves, és Nélküled nem lenne az igazi.

A Facebook és Instagram oldalamon minden információt megtalálsz majd, és kérlek, szólj azoknak is, akikkel az eddigi nyarakon ünnepeltél. Még jelentkezem.
– – – – –
#tusványos #harminc #tusványos30